Menu

Gastenboek

Indien u van het gastenboek gebruik wilt maken, gelden de volgende regels: 

Respecteer elkaar. Wij dringen erop aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende of anderzijds verwerpelijke berichten plaatst. Dit resulteert in verwijdering van het bericht en blokkering van uw toegang tot het gastenboek.

Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van koppelcinema’s.
Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van de cinema’s van Sandereijn BV. Reclame voor cinema’s van derden wordt verwijderd.

Ook het afspreken op openbare plaatsen (zoals parkeerplaatsen, bossen, etc) is via dit gastenboek niet mogelijk. Deze berichten worden verwijderd.

Dit gastenboek is in de eerste plaats bedoeld voor afspraakjes. Klachten kunt u melden aan de balie in de vestiging.
Dit is een gastenboek, geen klachtenboek!

Berichten plaatsen in het gastenboek is volledig anoniem, wees voorzichtig met het verstrekken van uw gegevens! Geef nooit een e-mailadres, telefoonnummer of adres!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.132.33 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1494 berichten.
koppel koppel uit lokeren schreef op februari 13, 2019 om 3:33 pm:
Wij koppel willen vrijdag ook wel eens komen naar de koppelcinema in hulst,hebben dat nog nooit gedaan maar er staan hier alle weken koppels op die er komen dus gaan wij eens proberen vrouw is 100 % bi en man is hetero.
koppel 46-50 koppel 46-50 schreef op februari 13, 2019 om 11:36 am:
Wij komen vrijdag ook naar bh.tot dan
D&C D&C uit Middelburg schreef op februari 13, 2019 om 1:36 am:
Wij lekker uitdagens koppel van 31 en 44 waarvan zij lekker sletterig en verlangen goed aangepakt te worden. Wij willen vrijdag of zaterdag avond eena lekker genieten.
zacht koppel zacht koppel schreef op februari 12, 2019 om 6:32 pm:
Wij koppel gaan vrijdagavond rond 19.00 uur naar de koppelcinema BU in hulst zijn er nog koppels die zin hebben geef dan een seintje.
BB45 BB45 schreef op februari 11, 2019 om 2:13 pm:
Vanavond nog stelletjes in de bios?
Bbw Bbw uit Maastricht schreef op februari 10, 2019 om 5:21 pm:
Hey, wij zijn een koppel, zij een mooie bbw dame 33 jaar hij een brede man 34jaar en zijn er aan het denken om eens een sexcinema te gaan bezoeken. Wordt de eerste keer voor ons dus hebben geen idee van de do's en don't. Wie kan ons er hier een beetje wegwijzer maken. We zijn niet opzoek naar iemand voor erbij. Alle tips zijn welkom.
Koppel 46 Koppel 46 schreef op februari 10, 2019 om 12:34 pm:
Allen,aangezien er geen reactie is voor een bezoek aan BU Hulst deze namiddag veranderen we onze plannen en stellen we ons bezoekje dan ook uit naar een latere datum.
Mieleke Mieleke uit Oostende schreef op februari 10, 2019 om 10:01 am:
we zijn nieuwsgierig om eens een sex cinema als koppel te bezoeken. Sluis is the place voor ons, echter hebben we geen ervaring, en het is er ons om te doen om te kijken en eventueel bekeken te worden.raad en daad ? Zij 49jaar een maatje meer maar mooie dame hij 55 klein buikje maar mag ook gezien worden .... wie verteld er ons meer over ?
Koppel 46 Koppel 46 schreef op februari 9, 2019 om 12:29 pm:
Gaan er morgen (zondagnamiddag) nog koppels naar BU Hulst? Kijken en bekeken worden en bij klik V-V en... Full PR is wel niet wat we zoeken. Indien er niemand gaat stellen wij ons bezoekje uit, dus laat maar iets achter in het gastenboek.
M&M M&M uit Oost-Vlaanderen schreef op februari 8, 2019 om 6:58 pm:
Zoals eerder vermeld, deze namiddag een eerste keer een koppelcinema bezocht, in Sluis (a/d Zeeman)... Een hele fijne ervaring was dat! Bovendien hadden we het geluk nog een ander koppel (uit Lokeren (B) & Sluis) te treffen daar... Een hele fijne ontmoeting was dat. Heel hard bedankt ook voor de toffe babbel alsook jullie tips en trics wat betreft onze verdere ontdekkingstocht in de swingerswereld. Mss tot later! Geile groet, M&M
koppel koppel uit gent schreef op februari 8, 2019 om 5:40 pm:
wij gaan morgen zaterdag naar sluis in plaats van zondag,wegens het slechte weer zondag.
koppel koppel uit gent schreef op februari 8, 2019 om 1:52 pm:
Wij gaan zondag om 18.00 uur naar de cinema in sluis aan de zeeman zijn er nog koppels die zin hebben,vrouw bi - man hetero..
@m&m @m&m schreef op februari 8, 2019 om 5:31 am:
Wij gaan dan toch niet komen naar Sluis. Voor ons zou het de ook de eerste keer zijn, maar vriendin durft niet. Jammer, have fun. Stel uit Zeeland
M&M M&M uit Oost-Vlaanderen schreef op februari 7, 2019 om 5:47 pm:
@koppel Aarschot, avond lukt niet voor ons jammer genoeg. Sowieso gaan we dan toch naar Sluis en niet naar Hulst. Mss een andere keer. Tot snel!
M&M M&M uit Oost-Vlaanderen schreef op februari 7, 2019 om 5:46 pm:
@stel veertigers Zeeland... We kijken uit naar jullie komst. We zullen er reeds zijn in de koppelcinema aan de Zeeman, morgen 8 feb zo rond 13u. Tot dan voor fijn plezier!
koppel koppel uit aarchot schreef op februari 7, 2019 om 7:06 am:
koppel m en m kom vrijdag avond als kan dan zijn wij er ook dan zijn we zeker al met twee koppels
@M&M @M&M schreef op februari 6, 2019 om 9:50 pm:
Wij zijn een stel veertigers uit Zeeland en gaan vrijdag as in de namiddag zeker naar de koppel cinéma aan de Zeeman in Sluis. Wij zullen er rond 14u zeker zijn. Tot vrijdag
M&M M&M uit Oost-Vlaanderen schreef op februari 6, 2019 om 7:50 pm:
Wegens gebrek aan reactie op onze eerdere advertentie twijfelen wij om naar Sluis te gaan vrijdagmiddag 8/2, om daar onze eerste stap te ervaren in de wereld van de koppelcinema. Echter, zijn we nu zinnens om de BU in Hulst te bezoeken (vrijdagmiddag 8/2), omdat ons -afgaande op de advertenties hier- lijkt dat die cinema meer gegeerd is. Klopt ons vermoeden? Laat het ons weten. Tips & tricks ook welkom. Voor de volledigheid, wie zijn wij? zij 42, hij 41... beiden heel geil, verzorgd, intiem geschoren, sportief, knap en standingvol. Geile groet, M&M
zacht koppel zacht koppel schreef op februari 6, 2019 om 5:38 pm:
De gezondheid is nog altijd niet goed daarom zal het volgende week zijn hoop ik.
Jana Jana uit Sluis schreef op februari 6, 2019 om 3:15 pm:
Zijn er ook mensen volgende week dinsdagmiddag 12 feb in Sluis