Menu

Gastenboek

Indien u van het gastenboek gebruik wilt maken, gelden de volgende regels: 

Respecteer elkaar. Wij dringen erop aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende of anderzijds verwerpelijke berichten plaatst. Dit resulteert in verwijdering van het bericht en blokkering van uw toegang tot het gastenboek.

Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van koppelcinema’s.
Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van de cinema’s van Sandereijn BV. Reclame voor cinema’s van derden wordt verwijderd.

Ook het afspreken op openbare plaatsen (zoals parkeerplaatsen, bossen, etc) is via dit gastenboek niet mogelijk. Deze berichten worden verwijderd.

Dit gastenboek is in de eerste plaats bedoeld voor afspraakjes. Klachten kunt u melden aan de balie in de vestiging.
Dit is een gastenboek, geen klachtenboek!

Berichten plaatsen in het gastenboek is volledig anoniem, wees voorzichtig met het verstrekken van uw gegevens! Geef nooit een e-mailadres, telefoonnummer of adres!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.132.33 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1494 berichten.
koppel 45/43 koppel 45/43 schreef op februari 23, 2019 om 8:41 am:
Hoi wij koppel van 45/43 willen maandagmiddag rond 14u een bezoekje brengen aan BU in hulst. Zijn er nog koppels die interesse hebben?
Anro Anro uit Gent schreef op februari 21, 2019 om 3:02 pm:
Wij koppel rond 50 beiden niet rokers gaan morgenavond rond 19 u naar koppelcinema Hulst tegen de bank. Vr bi volle boezem. Man gr sl en gr gesch. Graag reacties of anders komen we ook niet.
koppel koppel schreef op februari 19, 2019 om 3:32 pm:
Sevens lingerie setje kopen en is zien of er iemand in de cinema is in hulst aan de bank.rond 19 u
stel stel schreef op februari 19, 2019 om 1:02 pm:
Lif & Pat , gaan jullie nu naar Hulst en welk uur wij kunnen er zijn s'avonds.
zacht koppel zacht koppel schreef op februari 18, 2019 om 6:45 pm:
Aan koppel uit gent,wij zijn een koppel dat om de vier weken met een ander koppel afspreekt op een vrijdagavond voor de koppelcinema BU in hulst,hebben nu vrijdag geweest dus komen vier weken terug als jullie dan zin hebben altijd welkom,en wij spelen ook op de bedden.
koppel koppel schreef op februari 18, 2019 om 6:38 pm:
aan Lif en Pat foto sturen ?????
Lif en pat Lif en pat uit oost-vlaanderen schreef op februari 18, 2019 om 7:41 am:
Wij gaan dinsdag 19 februari naar koppelcinema Hulst of Sluis. Welk koppel heeft ook plannen? Wij zijn 31 en 42, slank, verzorgd en niet rokers. Geen mannen alleen. Graag foto en leeftijd en wat info over jullie, wij zenden er ASAP ééntje retour.
Koppeltje 48 Koppeltje 48 uit Gent schreef op februari 17, 2019 om 4:53 pm:
Volgende vrijdag gaan wij niet rokerskoppel rond 19 u naar B U Hulst tegen de bank. Vr bi met gr boezem en zeer geil..man hetero. Zijn er koppels die komen om samen te spelen op de middenste bedden? Graag seintje Xx
BU Hulst BU Hulst schreef op februari 17, 2019 om 1:58 pm:
Is er op dinsdag in de namiddag een speciaal event in de koppelcinema BU in Hulst? Of is de koppelcinema gewoon open zoals normaal? Alleen voor koppels dus?
Sharky & Alexia Sharky & Alexia uit Oostendejurgensoete@telenet.be schreef op februari 17, 2019 om 1:25 am:
Correctie hey Mieleke je, Wij zijn een koppel die ervaring hebben,man 44j klein buikje,vrouw 51j normaal figuur. Indien je dit wenst kunnen we anders eens afspreken aan de cinema in sluis en kunnen wij jullie een beetje op jullie gemak stellen en uitleggen hoe het allemaal in elkaar zit. Groeten
Sharky & Alexia Sharky & Alexia uit Oostendejurgensoete@telenet.be schreef op februari 17, 2019 om 1:21 am:
hey Moeke je, Wij zijn een koppel die ervaring hebben,man 44j klein buikje,vrouw 51j normaal figuur. Indien je dit wenst kunnen we anders eens afspreken aan de cinema in sluis en kunnen wij jullie een beetje op jullie gemak stellen en uitleggen hoe het allemaal in elkaar zit. Groeten
Kristof Kristof uit Wuustwezel schreef op februari 16, 2019 om 3:24 pm:
Hey ik ben Kristof en gaan vanavond waarschijnlijk meer een koppeltje naar eroticlifestyle in Tilburg (Sandy shop) Voor daar een filmpje te gaan zien enz... Mss als ik geluk heb zijn er mss nog enkele koppeltjes
Koppel Koppel schreef op februari 16, 2019 om 8:46 am:
Wij gaan om 19u naar BH in Hulst .
dannan dannan uit oostende schreef op februari 16, 2019 om 5:55 am:
Wij zouden deze avond eens naar Hulst naar de koppelcinema willen komen. Rond 20u. Kijken en bekeken worden is genoeg voor ons. Zijn er nog koppeltjes die afkomen. Of zondagmiddag rond 17u? Wij zijn 50 en 57 jaar oud.
koppel koppel uit lokeren schreef op februari 15, 2019 om 8:51 am:
Aan koppel Zjello ,wij zijn een koppel midden de vijftig en gaan ook voor de eerste keer naar de koppelcinema in hulst niet naar de eroticl lifstyle maar naar de BU dat is naast de bank zo rond 19.00 uur als jullie zin hebben om mee te gaan zouden wij dat zeer fijn vinden.
Zjello Zjello uit Assenede schreef op februari 15, 2019 om 5:25 am:
Wij zouden graag eens als koppel EroticLifStyle Hulst bezoeken, zodat ik mijn vrouw kan tonen en zij met mij kan spelen. Ik kick er op dat andere mannen naar haar kijken. Ze mogen natuurlijk niet aan haar zitten als wij dat niet willen. Maar ervaring leert dat er veel oude mannetjes komen. Hoe zit dat bij EroticLifeStyle Hulst? En wat is een goede tijd om te komen? Vandaag, vrijdag 15 feb, overdag, is dat een slecht idee? Alvast bedankt voor de tips!
Brabants stek Brabants stek schreef op februari 14, 2019 om 7:42 pm:
Koppel uit Lokeren, Weten jullie al wanneer jullie morgen naar Hulst gaan?
Brabants stek Brabants stek schreef op februari 14, 2019 om 7:42 pm:
Koppel uit Lokeren, Weten jullie al wanneer jullie morgen naar Hulst gaan?
fleur en john fleur en john uit den bosch schreef op februari 14, 2019 om 11:12 am:
Aankomende zaterdagavond willen wij graag met andere stellen een geile sexparty gaan houden in de cinema van de Candy. Waarbij de vrouwen graag ook andere mannen willen verwennen. Dus leuke mannen ...vanaf zaterdag 20.00 uur zijn wij er.. Hopen dat jullie er ook bij willen zijn. Geile groet Fleur en John
@koppel uit lokeren @koppel uit lokeren schreef op februari 13, 2019 om 7:36 pm:
Wat is jullie leeftijd? Hoe laat zouden jullie er zijn? Brabants stel v40 m45