Menu

Gastenboek

Indien u van het gastenboek gebruik wilt maken, gelden de volgende regels: 

Respecteer elkaar. Wij dringen erop aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende of anderzijds verwerpelijke berichten plaatst. Dit resulteert in verwijdering van het bericht en blokkering van uw toegang tot het gastenboek.

Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van koppelcinema’s.
Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van de cinema’s van Sandereijn BV. Reclame voor cinema’s van derden wordt verwijderd.

Ook het afspreken op openbare plaatsen (zoals parkeerplaatsen, bossen, etc) is via dit gastenboek niet mogelijk. Deze berichten worden verwijderd.

Dit gastenboek is in de eerste plaats bedoeld voor afspraakjes. Klachten kunt u melden aan de balie in de vestiging.
Dit is een gastenboek, geen klachtenboek!

Berichten plaatsen in het gastenboek is volledig anoniem, wees voorzichtig met het verstrekken van uw gegevens! Geef nooit een e-mailadres, telefoonnummer of adres!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.207.146.166 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
543 berichten.
Kristof Kristof uit Wuustwezel schreef op februari 16, 2019 om 3:24 pm:
Hey ik ben Kristof en gaan vanavond waarschijnlijk meer een koppeltje naar eroticlifestyle in Tilburg (Sandy shop) Voor daar een filmpje te gaan zien enz... Mss als ik geluk heb zijn er mss nog enkele koppeltjes
Koppel Koppel schreef op februari 16, 2019 om 8:46 am:
Wij gaan om 19u naar BH in Hulst .
dannan dannan uit oostende schreef op februari 16, 2019 om 5:55 am:
Wij zouden deze avond eens naar Hulst naar de koppelcinema willen komen. Rond 20u. Kijken en bekeken worden is genoeg voor ons. Zijn er nog koppeltjes die afkomen. Of zondagmiddag rond 17u? Wij zijn 50 en 57 jaar oud.
koppel koppel uit lokeren schreef op februari 15, 2019 om 8:51 am:
Aan koppel Zjello ,wij zijn een koppel midden de vijftig en gaan ook voor de eerste keer naar de koppelcinema in hulst niet naar de eroticl lifstyle maar naar de BU dat is naast de bank zo rond 19.00 uur als jullie zin hebben om mee te gaan zouden wij dat zeer fijn vinden.
Zjello Zjello uit Assenede schreef op februari 15, 2019 om 5:25 am:
Wij zouden graag eens als koppel EroticLifStyle Hulst bezoeken, zodat ik mijn vrouw kan tonen en zij met mij kan spelen. Ik kick er op dat andere mannen naar haar kijken. Ze mogen natuurlijk niet aan haar zitten als wij dat niet willen. Maar ervaring leert dat er veel oude mannetjes komen. Hoe zit dat bij EroticLifeStyle Hulst? En wat is een goede tijd om te komen? Vandaag, vrijdag 15 feb, overdag, is dat een slecht idee? Alvast bedankt voor de tips!
Brabants stek Brabants stek schreef op februari 14, 2019 om 7:42 pm:
Koppel uit Lokeren, Weten jullie al wanneer jullie morgen naar Hulst gaan?
Brabants stek Brabants stek schreef op februari 14, 2019 om 7:42 pm:
Koppel uit Lokeren, Weten jullie al wanneer jullie morgen naar Hulst gaan?
fleur en john fleur en john uit den bosch schreef op februari 14, 2019 om 11:12 am:
Aankomende zaterdagavond willen wij graag met andere stellen een geile sexparty gaan houden in de cinema van de Candy. Waarbij de vrouwen graag ook andere mannen willen verwennen. Dus leuke mannen ...vanaf zaterdag 20.00 uur zijn wij er.. Hopen dat jullie er ook bij willen zijn. Geile groet Fleur en John
@koppel uit lokeren @koppel uit lokeren schreef op februari 13, 2019 om 7:36 pm:
Wat is jullie leeftijd? Hoe laat zouden jullie er zijn? Brabants stel v40 m45
koppel koppel uit lokeren schreef op februari 13, 2019 om 3:33 pm:
Wij koppel willen vrijdag ook wel eens komen naar de koppelcinema in hulst,hebben dat nog nooit gedaan maar er staan hier alle weken koppels op die er komen dus gaan wij eens proberen vrouw is 100 % bi en man is hetero.
koppel 46-50 koppel 46-50 schreef op februari 13, 2019 om 11:36 am:
Wij komen vrijdag ook naar bh.tot dan
D&C D&C uit Middelburg schreef op februari 13, 2019 om 1:36 am:
Wij lekker uitdagens koppel van 31 en 44 waarvan zij lekker sletterig en verlangen goed aangepakt te worden. Wij willen vrijdag of zaterdag avond eena lekker genieten.
zacht koppel zacht koppel schreef op februari 12, 2019 om 6:32 pm:
Wij koppel gaan vrijdagavond rond 19.00 uur naar de koppelcinema BU in hulst zijn er nog koppels die zin hebben geef dan een seintje.
BB45 BB45 schreef op februari 11, 2019 om 2:13 pm:
Vanavond nog stelletjes in de bios?
Bbw Bbw uit Maastricht schreef op februari 10, 2019 om 5:21 pm:
Hey, wij zijn een koppel, zij een mooie bbw dame 33 jaar hij een brede man 34jaar en zijn er aan het denken om eens een sexcinema te gaan bezoeken. Wordt de eerste keer voor ons dus hebben geen idee van de do's en don't. Wie kan ons er hier een beetje wegwijzer maken. We zijn niet opzoek naar iemand voor erbij. Alle tips zijn welkom.
Koppel 46 Koppel 46 schreef op februari 10, 2019 om 12:34 pm:
Allen,aangezien er geen reactie is voor een bezoek aan BU Hulst deze namiddag veranderen we onze plannen en stellen we ons bezoekje dan ook uit naar een latere datum.
Mieleke Mieleke uit Oostende schreef op februari 10, 2019 om 10:01 am:
we zijn nieuwsgierig om eens een sex cinema als koppel te bezoeken. Sluis is the place voor ons, echter hebben we geen ervaring, en het is er ons om te doen om te kijken en eventueel bekeken te worden.raad en daad ? Zij 49jaar een maatje meer maar mooie dame hij 55 klein buikje maar mag ook gezien worden .... wie verteld er ons meer over ?
Koppel 46 Koppel 46 schreef op februari 9, 2019 om 12:29 pm:
Gaan er morgen (zondagnamiddag) nog koppels naar BU Hulst? Kijken en bekeken worden en bij klik V-V en... Full PR is wel niet wat we zoeken. Indien er niemand gaat stellen wij ons bezoekje uit, dus laat maar iets achter in het gastenboek.
M&M M&M uit Oost-Vlaanderen schreef op februari 8, 2019 om 6:58 pm:
Zoals eerder vermeld, deze namiddag een eerste keer een koppelcinema bezocht, in Sluis (a/d Zeeman)... Een hele fijne ervaring was dat! Bovendien hadden we het geluk nog een ander koppel (uit Lokeren (B) & Sluis) te treffen daar... Een hele fijne ontmoeting was dat. Heel hard bedankt ook voor de toffe babbel alsook jullie tips en trics wat betreft onze verdere ontdekkingstocht in de swingerswereld. Mss tot later! Geile groet, M&M
koppel koppel uit gent schreef op februari 8, 2019 om 5:40 pm:
wij gaan morgen zaterdag naar sluis in plaats van zondag,wegens het slechte weer zondag.