Menu

Gastenboek

Indien u van het gastenboek gebruik wilt maken, gelden de volgende regels: 

Respecteer elkaar. Wij dringen erop aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende of anderzijds verwerpelijke berichten plaatst. Dit resulteert in verwijdering van het bericht en blokkering van uw toegang tot het gastenboek.

Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van koppelcinema’s.
Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van de cinema’s van Sandereijn BV. Reclame voor cinema’s van derden wordt verwijderd.

Ook het afspreken op openbare plaatsen (zoals parkeerplaatsen, bossen, etc) is via dit gastenboek niet mogelijk. Deze berichten worden verwijderd.

Dit gastenboek is in de eerste plaats bedoeld voor afspraakjes. Klachten kunt u melden aan de balie in de vestiging.
Dit is een gastenboek, geen klachtenboek!

Berichten plaatsen in het gastenboek is volledig anoniem, wees voorzichtig met het verstrekken van uw gegevens! Geef nooit een e-mailadres, telefoonnummer of adres!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.132.225 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1888 berichten.
J&i J&i schreef op september 6, 2021 om 8:37 am:
Hallo, donderdag middag gaan wij naar hulst. Kijken bekeken worden. Exhib. Bij een klik kan veel.hij 50 slank gespierd. Zij 45 wat voller en bi. Welk KOPPEL maakt samen met ons hulst onveilig?
koppel koppel uit Wetteren schreef op september 6, 2021 om 7:40 am:
Aan Nastylust Mannen zijn er genoeg te vinden, wij hebben er graag wat koppels bij (vrouwtje houd zowel van vrouwen als van mannen)en in de freay zijn er op zaterdag en zondag altijd koppels aanwezig en mannen genoeg en als je boven bent moeten ze eerst een douce nemen dat is ook nog een voordeel.
Nastylust Nastylust uit Hulst schreef op september 6, 2021 om 4:29 am:
@koppel wetteren.. Voor singelheren bij Freya in Hulst is het 50€ voor de koppelzaal boven heb ik me laten vertellen. En beneden geen activiteiten bij Freya. Ik ga dan liever op de hoek bij EDC ( grootste cinema) daar is ook in de heterozaal vaak activiteit. Moet er wel meteen bij vermelden dat ik er sinds corona niet meer ben geweest. Misschien dat iemand mij kan bij praten? Wil best nog eens afspreken met een koppeltje of dame.
Bart Bart schreef op september 5, 2021 om 12:55 pm:
Koppel in heterozaal?
M&V M&V uit Brugge schreef op september 5, 2021 om 11:10 am:
Zijn er koppels nu aanwezig
Bi man Bi man uit Zelzate schreef op september 5, 2021 om 6:53 am:
Wie komt er dinsdag naar Hulst? Mijn KIK:protonsplitter
Nieuw avontuur Nieuw avontuur uit Antwerpen schreef op september 3, 2021 om 6:39 pm:
@koppel uit Wetteren, deze zondag kunnen we niet maar we hopen ergens te kunnen kome in de komende maanden. We hopen dan op andere koppels of mannen. Zijn er elke zondag mensen en enig idee hoeveel? Is dat 1 koppel of 3 of..
koppel koppel uit Wetteren schreef op september 3, 2021 om 6:01 pm:
Aan Danny Wij hebben al een paar keer op zondag naar de Freay geweest en dan waren er zowel koppels als mannen boven aanwezig.
Danny Danny uit Hulst schreef op september 3, 2021 om 5:29 pm:
Bij freya in Hulst is het boven voor alleen koppels. En op de hoek bij erols normaal ook. Maar ben ik een jaartje niet meer geweest. Dus onbekend met de situatie daar mu. Weet wel dat er heel veel mannen komen.
Genieterkes Genieterkes uit Overal schreef op september 3, 2021 om 3:11 pm:
Zijn er koppels die nu maandag-of dinsdagnamiddag zinnens zijn naar koppelcinema te gaan. Allicht in Sluis want voor zo ver wij weten is er geen koppelcinema (uitsluitend koppels) meer in Huls of toch? Kijken en bekeken worden en bij goeie klik meer... Wij koppel eind 40 en vrouw bi-schierig
Danny Danny uit Hulst schreef op september 3, 2021 om 11:01 am:
@ koppel.uit Wetteren. Komen julie ook in sexcinema beneden bij Freya? Want mannen alleen mogen volgens mij niet naar boven. Behalve op thema dagen maar dan kost het 60€ ofzo?
koppel koppel uit Wetteren schreef op september 3, 2021 om 8:54 am:
Aan koppel uit Antwerpen. Als jullie zondag naar de Freay in Hulst gaan gaan jullie zeker aan jullie trekken komen er zijn altijd koppels en mannen,wij koppel komen ook.
Nieuw avontuur Nieuw avontuur uit Antwerpen schreef op september 2, 2021 om 8:24 pm:
Hoi, Zijn er op zondagnamiddagen ook koppels aanwezig in koppelcinema in Hulst? Het lijkt me leuk om daar andere koppels of mannen te ontmoeten....
Marannes Marannes uit Brugge schreef op september 2, 2021 om 8:34 am:
Hallo, wij gaan morgenmiddag tussen 14u30 a 15u naar de koppelcinema aan de zeeman in Sluis. Hopelijk zitten of liggen we daar niet alleen. Wij hebben ook zin in losse handjes. Wie zal er zijn ??
M61 V58 M61 V58 schreef op september 2, 2021 om 6:33 am:
Na anderhalf jaar covid stop willen we graag eens terug naar koppelcinema. Hulst kan niet meer, dus wordt het Sluis. We denken aan zondag namiddag. Kijken en bekeken worden, los handje... op matrasje.. Nog koppels die zouden komen?
M/58 en V/54 M/58 en V/54 schreef op september 2, 2021 om 5:58 am:
Wij koppel eind de vijftig zoeken een koppel voor koppelcinema in sluis waar iets meer mag of kijken en bekeken worden wij kunnen vrijdag of zaterdag geef een seintje bij intresse.
Marrannes Marrannes uit Brugge schreef op september 1, 2021 om 9:36 pm:
Wij gaan vrijdag namiddag naar de koppelcinema. Zijn er nog koppels die zullen aanwezig zijn. Wij zijn mid 50 en slank. Hopen er niet alleen te zitten. K en F
Bi-man-45 Bi-man-45 uit Hulst schreef op september 1, 2021 om 4:14 am:
Biman van 45. Goed verzorgt, (intiem geschoren 17 cm) gaat vandaag tussen 18:00 en 20:00 naar sexbioscoop EDC op de hoek in Hulst. Welke goedverzorgde gast met geschoren grote pik bewaard zijn zaad voor me?. Een koppeltje is ook gewenst voor bv een MVM trio of gebruik van het vrouwtje. Privékamer huren in bioscoop is evt. ook mogenlijk. Mijn KIK voor info: dannyboeie of reageer via hier..
Bi man Bi man schreef op augustus 31, 2021 om 9:15 pm:
@enjoy ik wil jullie wel gerust helpen 😀 mijn KIK is 'protonsplitter'
Danny Danny uit HULST schreef op augustus 31, 2021 om 6:18 pm:
Patrick en Karen. Hulst Op de hoek in de heterozaal.is beste optie als je extra mannen wil of koppeltje. Freya nooit activiteiten gezien in sexbios Mijn KIK is; dannyboeie