Menu

Gastenboek

Indien u van het gastenboek gebruik wilt maken, gelden de volgende regels: 

Respecteer elkaar. Wij dringen erop aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende of anderzijds verwerpelijke berichten plaatst. Dit resulteert in verwijdering van het bericht en blokkering van uw toegang tot het gastenboek.

Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van koppelcinema’s niet voor de gewone cinema’s. Daarvoor verwijzen wij U naar onze andere website.

Dit gastenboek is in de eerste plaats bedoeld voor afspraakjes.
Klachten over medewerkers/hygiene of andere aard kunt u ook via het contactformulier op de website aan ons kenbaar maken, of spreek eenvoudig een van onze medewerkers aan in de winkel. Natuurlijk kunt u bij onze medewerkers ook uw complimenten neerleggen!

Berichten plaatsen in het gastenboek is volledig anoniem. Wees voorzichtig met het verstrekken van uw gegevens! Geef nooit zomaar een e-mailadres, telefoonnummer of adres !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.58.121 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
773 berichten.
Genieters Genieters schreef op augustus 7, 2017 om 6:14 am:
Zaterdag avond weer eens naar de koppelcinema in Hulst geweest. Paar aardige stellen aanwezig. wij heerlijk gegeild met een stel dat naast ons op de bank zat. daarna met drie stellen op het brede bed. Wij gaan dit zeker weer eens herhalen.
Joris Joris uit Tilburg schreef op augustus 4, 2017 om 9:12 am:
Zijn er vanmiddag nog stelletjes, vrouwen of lekkere Travos in Baarle nassau. Ik, bi man van 52 heeft wel zin om even lekker sex te hebben, ben voor veel in. Mailen mag ook direct naar anoniem91601@gmail.com. Ben benieuwd.
stelletje stelletje uit Hulst schreef op augustus 3, 2017 om 9:30 am:
We zijn van plan om vrijdag 4 augustus rond 20 uur de koppelcinema te bezoeken... Wij zijn stel V41, M52, zeer ervaren, niet zwaarlijvig, intiem geschoren en verzorgd... Zij zeer knap, bi. Hij groot geschapen. Nog actieve stellen die willen komen stoeien...?
robert robert schreef op augustus 1, 2017 om 3:55 am:
Hallo, Groot geschapen man 40 jaar, hygienisch en verzorgd (safesex) is a..s donderdag avond en vrijdagochtend in Hulst Ik zoek een stel voor spanning en avontuur in de sexcinema Tot donderdag Robert
M48v36 M48v36 uit Sluis schreef op juli 30, 2017 om 5:39 pm:
Wij waren zondag de 23e in sluis. Wat een feestje. Eerst kwamen we in de koppelcinema. Die was leeg. Dus besloten we te gaan kijken in de gewone cinema. Daar zat een leuk stel. Vrouw met blonde krullen. Die heeft mijn meisje ook en toevallig val ik daar op😁 Jammer dat de single mannen ieder apart een heel bankstel voor zichzelf wilden houden. Dus moesten we blijven staan. Na een tijdje stond er toch iemand op en konden we plaatsnemen. Helaas konden we nog niet goed zien wat er precies op de bank voor ons gebeurde, dus nieuwsgierig geworden verplaatsten we ons naar het bed voorin de zaal. Nu konden we elkaar aankijken en liep langzaam de temperatuur op. Vervolgens kwam het andere koppel naar ons toe en vleidde zich naast ons op het bed. Het was zeer opwindend! Het koppel moest weer weg en wij bleven achter. Intussen waren er al meer koppeltjes binnen gekomen. Maar daar hadden we niet meteem contact mee, dus zijn we terug gegaan naar de koppelcineme. Daar kwam al snel een ander stel die wat verlegen waren, en nog iets later een aardig stel dat zeer uitdagend en opgewonden was. Wij zijn nog beginnelingen dus weten niet altijd meteen hoe dingen aan te pakken, maar het kijken en bekeken worden vinden we erg opwindend en vinden rechtstreekse toenadering nog niet zo heel erg belangrijk. Hierna gingen we weer terug naar de gewone cinema, nou gewoon, er waren wel 10 stellen binnen. Al meteen stonden we achter een vrouw met kort donker haar die een lange blonde beauty aan hetvbeffen waa. De blonde vrouw hield op haar beurt twee mannen vast, en kwam al snel tot een heerlijk hoogtepunt. Daarna nog even bij hun in de buurt gestaan. We waren er heel opgewonden van. Iets later hebben we deze middag samen afgerond. We waren zo geil geworden, we moesten wel🤣 Het was zeer opwindend en komen snel terug een s in de cinema kijken. Wie weet komen we weer mensen tegen van de laatste keer! Groetjes J@m
leuk koppel leuk koppel schreef op juli 22, 2017 om 12:14 am:
Welk koppel gaat vanavond zo rond 20.00 uur, naar de koppelcinema beate uhse in hulst.
Patrick & Bernadette Patrick & Bernadette uit Blankenberge schreef op juli 20, 2017 om 11:33 am:
Hallo, wij stel 50plus gaan 7 augustus 19°° h naar koppelcinema Sluis, kijken en bekeken worden, welke stellen nog?
Genieters Genieters schreef op juli 16, 2017 om 9:03 pm:
Zaterdagavond voor het eerst naar koppelcinema Hulst geweest. Was top!!. Wij zouden het stel uit de omgeving van Leuven graag nog eens ontmoeten.
B en B B en B uit hulst schreef op juli 14, 2017 om 8:35 pm:
Wij koppel zoeken koppel 50+ voor maandagnamiddag eens naar de koppelcinema in hulst te gaan.
koppel koppel uit Gent schreef op juli 13, 2017 om 5:32 pm:
Aan M en R Als wij terug zijn gaan wij zeker eens afspreken.
M en R M en R uit Terneuzen schreef op juli 13, 2017 om 4:14 am:
Aan koppel uit Gent moeten we zeker eens proberen. We zijn al lang opzoek naar en ander koppel waarvan de vrouw bi schierig is. We zijn wel geen fotmodellen maar een spannende middag avon gaan we niet uit de weg.
koppel koppel uit gent schreef op juli 12, 2017 om 7:51 pm:
Aan koppel M en R Wij koppel zij bi-schierig,hij hetero,willen jullie wel eens ontmoeten maar gaan nu vrijdag op verlof. Kunnen wij laters eens afspreken.
M en R M en R uit Terneuzen schreef op juli 10, 2017 om 5:43 am:
Wij, 56 en 51 willen zaterdag naar de koppelcinema in Hulst gaan. Zij bi hij 100% hetero. Zijn voor veel in behalve de extremen. Wie kunnen we ontmoeten zaterdag?
Mark Mark uit Brugge schreef op juli 10, 2017 om 4:07 am:
Zoek koppel van +50 om mee te genieten (ben bi-geinteresseerd). Ben 56, groot 1,93 mtv en blond .,
Bert en karin Bert en karin uit Geel België schreef op juli 9, 2017 om 9:00 pm:
Wij willen deze week naar hulst gaan,zijn beide 50 en bi. Wij zijn al een paar keer naar sluis gegaan maar gaan nu naar hulst. Wat treffen we daar aan,?
Montazhk3 Montazhk3 uit Montazhk3 schreef op juli 9, 2017 om 6:35 am:
Предлагаем продажу сварной балки любой степени сложности. Имеем большие мощности для продажи сварной балки. Высота балки: до 1800 мм Максимальная длинна 18 метров Толщина полки: от 8 мм Стоимость: от 45500 за тонну с учётом материалов производство сварной балки по заказу Россия, г.Иваново ул.Суздальская д.18-Б 8-800-222-35-05 http://montazhnic.ru изготовление сварной двутавровой балки
beginners beginners uit beervelde schreef op juli 7, 2017 om 8:07 pm:
gaan morgen ( zaterdag) nog eens naar beate uhse hulst( koppelcinema) hebben er de vorige keer leuke momenten beleeft.
koppel koppel uit terneuzen schreef op juli 4, 2017 om 8:14 pm:
Wij zijn een week in terneuzen en zouden graag zaterdagavond eens naar de koppelcinema in baete uhse te hulst gaan. Wij hebben geen ervaring maar mijn vrouw zou graag eens wat bi ervaring opdoen,wij zijn een koppel van 50 jaar. zijn er nog koppels die zaterdag komen.
philip philip uit roeselare schreef op juli 4, 2017 om 4:11 am:
indien er dame's zijn om samen eens naar de cinema te gaan, laat het mij gerust weten aub.
Mario Isabelle Mario Isabelle uit Ovl schreef op juni 30, 2017 om 7:46 am:
Iemand komende woensdag in sluis?Houden van kijken en bekeken worden.Vrouwtje gaat naakt zitten in cinema.Wie komt waar?