Menu

Gastenboek

Indien u van het gastenboek gebruik wilt maken, gelden de volgende regels:Β 

Respecteer elkaar. Wij dringen erop aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende of anderzijds verwerpelijke berichten plaatst. Dit resulteert in verwijdering van het bericht en blokkering van uw toegang tot het gastenboek.

Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van koppelcinema’s.
Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van de cinema’s van Sandereijn BV. Reclame voor cinema’s van derden wordt verwijderd.

Ook het afspreken op openbare plaatsen (zoals parkeerplaatsen, bossen, etc) is via dit gastenboek niet mogelijk. Deze berichten worden verwijderd.

Dit gastenboek is in de eerste plaats bedoeld voor afspraakjes. Klachten kunt u melden aan de balie in de vestiging.
Dit is een gastenboek,Β geen klachtenboek!

Berichten plaatsen in het gastenboek is volledig anoniem, wees voorzichtig met het verstrekken van uw gegevens! Geef nooit een e-mailadres, telefoonnummer of adres!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.85.92.139 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
713 berichten.
Beate Uhse Beate Uhse uit Hulst schreef op november 24, 2018 om 6:52 pm:
Nu 3 koppels in de koppelcinema. We komt er ook ?
Beate Uhse Beate Uhse uit Hulst schreef op november 24, 2018 om 4:24 pm:
Zojuist 2 koppels op bezoek gehad die nu eerst een restaurantje doen en straks naar de koppelcinema gaan. Welk koppel komt hun verwarmen ?
Koppels Koppels uit Hulst schreef op november 23, 2018 om 6:48 pm:
zal vandaag een koppel zijn in de eerste bioscoop
zacht koppel zacht koppel schreef op november 23, 2018 om 9:22 am:
Wij koppel kunnen niet komen wegens ziekte.
Margin Margin schreef op november 23, 2018 om 9:07 am:
Koppel 48/52 slank wil morgen 1ste bezoek aan cinema brengen. Wie komt er nog . Wij komen namiddag 14H-14h30
zacht koppel zacht koppel schreef op november 22, 2018 om 2:05 pm:
Wij koppel gaan morgen naar de koppelcinema B.U in hulst rond 18.30uur.
Mixed koppel Mixed koppel schreef op november 22, 2018 om 8:29 am:
Mixed koppel, m black v blank gaan morgen rond 15u naar de koppelcinema aan de Zeeman in Sluis. Alles mogelijk. Wie komt er nog?
ouder koppel ouder koppel uit Leuven schreef op november 22, 2018 om 8:09 am:
@koppel B en B en @koppel 58 uit Gent:wij komen ,zoals eerder aangekondigd ,ZEKER a.s. vrijdagavond rond 18.30u naar B. U. in Hulst..Vooral kijken en bekeken worden.V is bi-schierig
koppel 58 koppel 58 uit gent schreef op november 20, 2018 om 3:46 pm:
Wij zijn een koppel dat vrijdagavond ook naar koppelcinema beate-uhse in hulst eens willen komen ,als wij zeker zijn dat wij niet alleen zitten. Aan koppel uit leuven als jullie niet kunnen komen geef dan een seintje aub. Als jullie komen willen wij ook eerst iets gaan drinken als jullie daar zin in hebben.
Beate Uhse Beate Uhse uit Hulst schreef op november 20, 2018 om 12:10 pm:
@allen... Wanneer de beste dagen zijn voor de koppelcinema is ook voor ons niet bekend. Vrijdag- en zaterdagavond zijn traditie getrouw de meest geliefde dagen, maar het komt ook op deze dagen wel eens voor dat er niemand komt. Soms zijn beide dagen druk bezocht. Soms alleen vrijdag, soms alleen zaterdag. Soms beiden. Koffiedik kijken dus... Altijd spannend maar voor degene die ver moeten rijden niet altijd even leuk om dan te moeten merken dat ze alleen zijn. Daar kunnen we als uitbaters helaas niets aan doen. Het enige wat ondergetekende tegenwoordig probeert te doen is via het gastenboek melding maken als er koppels zijn, maar dat is voor sommigen misschien al te laat om dan alsnog te komen ivm reistijd.
ouder koppel ouder koppel uit Leuven schreef op november 20, 2018 om 10:05 am:
wij komen hoogstwaarschijnlijk op vrijdag rond 18 u 30 naar Beate Uhse(bank) te Hulst en hopen op nog geile koppels
Fietser Fietser schreef op november 19, 2018 om 7:12 pm:
@zacht koppel heb ik iets gezegd dat ze moeten doen? Ze vragen hoe het er aan toe gaat en ik antwoord naar onze ervaringen. Meestal komen er hier geen reacties dus jammer dat er dan telkens zo een tegen antwoord komt als je de mensen probeert te helpen😣.
zacht koppel zacht koppel schreef op november 19, 2018 om 6:44 pm:
Aan fietser,Zoals ik juist lees komen jullie veel op zaterdag,wij kennen jullie niet maar koppel 50 wel die komen soms ook op zaterdagavond.Wij zijn een koppel dat al enkele jaren naar hier komt dat kunnen jullie vragen aan de man in de winkel.je moet de koppels laten doen wat ze zelf willen daarin heeft koppel 50 gelijk.
fietser fietser schreef op november 19, 2018 om 6:08 pm:
@koppel50 daarmee dat ik schreef πŸ™‚ dat @Beate Uhse daar best zelf kan op antwoorden omdat wij wel al genoeg geweest zijn maar alleen op zaterdag. @oli en sofie lockers zijn er niet er zijn achter elke zetel kapstokken voorzien om jullie kleding aan op te hangen. @ serge en dorine laat ons wel eerlijk zijn als iedereen op zijn eigen gewilde manier bezig is πŸ˜‰ en ge blijft me u kleren aanzitten hebt ge eigenlijk het meeste bekijk van allemaal πŸ™‚
koppel 50 koppel 50 schreef op november 19, 2018 om 4:39 pm:
Aan koppel Serge & Dorine. Jullie zijn vrij van doen en laten in de koppelcinema,willen jullie juist kijken dan kijken jullie met of zonder kleren,je moet ook geen lingerie dragen jullie doen aan wat jullie willen kleren aan of uit,kijken of meedoen.
Oli en Sofie Oli en Sofie uit Turnhout schreef op november 19, 2018 om 4:36 pm:
Thx Fietser.. dus daar zijn lockers? En meeste lopen na tijdje naakt of in sexy lingerie? En seksen dan in zetel of vooraan op de matras. (We zouden in eerste instantie enkel met elkaar spelen)
koppel 50 koppel 50 schreef op november 19, 2018 om 4:31 pm:
Aan fietser,ik denk dat je nog niet veel ervaring heeft met de koppelcinema B.U in hulst ,Hebben op vrijdagavond al eens met vijf koppels aanwezig geweest het is te zien hoe je afspreekt.
fietser fietser schreef op november 19, 2018 om 3:31 pm:
@serge en Dorine wat het beste is? is wat je zoekt natuurlijk? als je alleen koppels wil dan is Beate Uhse naast de bank in Hulst het best. Ik denk dat de meeste koppels aanwezig zijn op zaterdag maar daar kan @Beate Uhse best zelf op antwoorden. @oli en sofie meestal zitten de mensen even in de zetel met kleren, tenzij iedereen al in lingerie of bloot zit, dan gaan na het binnen komen de kleren uit.
koppel B en B koppel B en B schreef op november 18, 2018 om 9:46 pm:
Wij koppel zouden vrijdagavond rond 19.00 uur naar de koppelcinema Beate Uhse in hulst willen gaan,zijn er nog koppels die hier zin in hebben. Wij zijn een koppel die graag kijken en bekeken worden maar van een paar losse handjes zijn wij ook niet vies. vrouw is bi en man is hetero.
Serge&Dorine Serge&Dorine uit Sint-Niklaas schreef op november 18, 2018 om 1:30 pm:
He voor ons de eerste maal samen naar een koppelcinema waar en wie weet waar we het beste zijn en wanneer groetjes